SK Erazem

Sabljanje še nikoli ni bilo tako zabavno!

Peter tretji na turnirju v San Giorgiu

Čestitke Petru za osvojeno 3. mesto na 14. turnirju PGP v italijanskem San Giorgiu di Nogaro! 

V kategoriji najmlajših sabljačev se je Peter z odličnimi in odločnimi borbami povzpel na tretje mesto. Številčno veliko skupino Prima Lame borcev je v prvem kolu zaključil med najboljšimi in se potem z odličnimi borbami prebijal do samega vrha. Izredno napeto borbo za vstop v finale je izgubil z 9:10 proti kasnejšemu zmagovalcu. Bravo, Peter!


Na 14. turnirju mladincev v sosednji San Giorgio di Nogaro so nastopali še Tjaša, Tei in Ganga. Tjaša je v svojia v svoji kategoriji osvojila eno zmago v prvem kolu in nato izgubila za vstop v polfinale. Končno mesto: 7. Tei je imel težke nasprotnike, fantov v njegovi starosti je bilo sicer na turnirju malo, a so bili močni. Tako je kljub borbenosti ostal brez zmage na 7. mestu. Ganga je nastopila danes in v številčno močni zasedbi v prvem kolu premagala eno nasprotnico, potem pa izgubila za vstop med najboljših osem.


Čestitke vsem za borbenost in neustrašnost!


Našim malčkom na pot...

Dober vecer Andrej :)Tebi in nasim malim sabljacem zelim veliko srece in sportnega navdiha in energije jutri na tekmi :)P.s Ne se zgubit,ta avantura je rezervirana samo za starejse clane kluba :)V duhu sem z vami :)

 

Tole Igorjevo prijazno SMS sporočilo je mišljeno našim mladincem na pot k prvi pravi mednarodni pionirski tekmi.Tjaša, Tei, Anastazija in Peter nastopajo jutri na tekmi v bližnjem San Giorgio di Nogaro v sosednji Italiji. Vsi skupaj držimo pesti za uspešen nastop!